tisdag 6 oktober 2009

Uschliga svenska hollywoodfruar.

NAturligtvis såg ni sista avsnittet igår, försök inget annat, det är kittlande i magen att titta på såna program där man bara baxnar över okunnigheten och egoismen.
MEn igår var det så sorgligt så sorgligt.
Denna stackars fru Anka.
Jag fick en hård klump i magen när hon körde efter exmaken i bilen, för att han inte ville lämna över dottern.
Trots alla sina pengar, trots sina utmärglade, undernärda kropp, trots sitt opererade fejs och blonderade hår, trots sin lyxvilla, lyxbil och lyxman, trots allt detta brosk hon knaprar på, trots allt detta. Så kunde hennes exman spela henne som en mungiga.
Så fruktansvärt sorgligt när Anna fick vara en vanliga stackars mamma som jagade exmannen på LA's gator. Ingenting kunde skydda henne och i en kort stund var hon just det hon hatar allra mest; vanlig.
Ännu sorgligare blev det när hon träffade sin adoptivbror och berättade att hennes barn älskar att fiska. Hennes bror nickade och log och Fru Anka blev alldeles exalterad och oj oj, dom måste hälsa på varandra.
Alla i hela universum vet ju att sannolikheten för att dom kusinerna kommer att fiska tillsammans ungefär är lika stor som att jag kommer vinna 10 miljoner på lotto.

Annat var det med Maria, där var det idel glädje som vanligt. Tänk att bokklubbar kan vara så kul och tänk så uppfriskande hon är, vågar berätta att hon inte har läst en enda bok som de ska diskutera! Så jävla skön!

Lite ledsamt att det var sista avsnittet. Jag hade gärna följt hur historien utvecklar sig mellan Anna-Nicole och hennes kompis ärkeMARAn. Helt underbart när Mara fick reda på att hon inte fick behålla hunden utan att den skulle flytta tillbaka hem. Dom är så ÄRLIGA dessa väninnor!!

Ojdå, nu måste jag åka till jobbet! Tjo!

1 kommentar:

Men hallon..... sa...

Klart jag såg sista avsnittet, sitter ju och trånar varenda vecka att måndagen skall komma! Grymers bra!!! Såg förresten ikväll att de gjorde reklam för att det var på måndag igen, stämmer det??
Kram på dig!