måndag 23 juni 2008

Vill ha....


Just nu är våra tankar på detta. En vacker, bedårande liten Welsh Springer Spaniel. Leveransklar om en vecka. Pengarna finns men kan också användas till nya badrummet. Om man vill.

Viljan och orken och kärleken finns. Men vi kan ju inte bestämma oss. Önskar någon kunde komma och säga KÖP DEN! Allt komemr att bli så bra så bra. Vi har ju velat så länge, haft en på prov flera gånger, vi älskar ju allt med rasen. Så vad kan gå fel?

4 kommentarer:

Anonym sa...

KÖP - gud sååååå söt! Kram //H

Anonym sa...

Well..Barnen kommer få lära sig ansvar ( tycker jag man ska lära sig tidigt, jag fick det ),Men ni kommer inte kunna åka och fara som ni vill.. iaf inte första tiden.. åååh jag vill ha en liten cavlierer nu :)finns en jag tittat på :)jäklar vad jag är på bra humör nu då :)

Vanliga mamman sa...

Det är inte barnens ansvar eftersom de inte får hunden, man kan inte köpa en hund och tro att barnen ska ansvara över den. Sen kommer vi att kunna åka som vi vill eftersom vi tar med hunden överallt, en hund ska inte vara hemma och inte ha ngt att göra hela dagarna utan sysselsättas och rasen är perfekt för det eftersom de vill vara med hela tiden. Därmed basta ;) Bra att du är på bra humör förresten ;)

Anonym sa...

bra o bra vet jag inte om det är.. eller p som gör det.. jag fattar att den blir inte bara barnens.. så dum e jag inte.. men det blir lite så iaf.. de kanske e ute o går med den tex.. fan vi skulle ju låna nån hörde jag..