fredag 29 augusti 2008

To do.

Så här ser min att göra lista ut inför helgen:
fredag:
köp kräftor och kött till planka ikväll hos nilssons + korv, vin och potatis. Ta ut kontanter till Mellan som ska till fredagsgården (buhuuu hon har blivit så stor). Äta kräftor och planka hos Nilsson, löv them.

lördag:
köp vin/öl till festen vi ska på med svärisar, hur blev det med present att ta med? fixar sväris det? In till stan och handla skor till tjejerna, ta ut kontanter till Stora som ska på NRJ in the Park (bbuhuuuu, hänga i sthlm city en lördagskväll!) Bestäm vilka hästar som ska med på turen imorgon, kolla deras utrustning, packa sadelväskor, handla bagusetter, bakelser (eftersom det är en tårttur där vi stannar och fikar) packa tallrikar, muggar etc i kylväska, sova hos svärisar, just det! åk och kolla ridvägen med maken, var kan vi stanna och fika, bra planering där, *klapp på axeln till mig själv*. Gå på fest med svärisar.

söndag: ignorera betongkeps, hästarna ska vara klara kl 13, ut och jobba!!! Alltså ingen sovmorgon.

Hur ser er helg ut? Sköt om er.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej kära vän.
Själv är det fotboll hela helgen med Lillkillen. Turnering hela lördag och träning på söndagen. Syrran får hänga med eller vara hos en kompis. Mannen kvar i USA kommer hem på måndag.Längtar.
Om 2 veckor syns vi hos M, längtar längtar.

Kram,
Din vän L

Du har fullt upp så du får vila ut när vi träffas snart.