tisdag 10 februari 2009

Tisdag, tuesday, tirsdag *@#&%dag...

Det är ljusare ute, har ni märkt det? Va va va?
Helgen var innehållsrik men ändå inte. Ett antiklimax på inställd födelsedagsmiddag, inställd tjejmiddag med sång och galej. Inställt inställt inställt.
Men ändå middag med fina J på fredagen och även på lördagen, hela La Familja samlade för att äta och beskåda detta enorma spektakelfiasko, melodifestivalen. Så fruktansvärt pretto och ambitiöst men även pinsamt och billigt.
Allvarligt, de kan snart inte försvara TV licensen, visa mig de svenskar som på lördagen var stolta över att bidra med sina surt förvärvade slantar till kvällens bajsprogram.
Vi avslutade löärdagskvällen med att överraska Stora med att dyka upp på deras spontana lilla fest i skogen, då det visade sig att Storas kompis var full som en kastrull och fick polis eskort hem. Stora var mycket full, av ånger, hade enbart sippat på dryckerna men var chockad över hur snabbt det kan gå över styr.
Bra samtal blev det iallafall och alla kröp till sängs.

Jaha, känns det nu. 2 veckor kvar tills vi åker till Tandådalen. 3 månader kvar tills vi åker till London. 4 månader kvar tills sommaren kommer.
Några timmar kvar tills god vän får svar på knöl i bröstet. Ibland är allt relativt.

Inga kommentarer: