onsdag 6 maj 2009

Bilder.

Jag är sjukt dålig på att ta bilder i ögonblicket. Ibland komemr jag ihåg menjag glömmer ju att lägga upp dom här. Tokigt men så är det. Men nu så, får ni en liten visning i månadens (nåja) bilder!
Steninge slott. Vi var på konferens precis brevid. Det var micket fint. Maten var micket god. Jag kan bo på det här slottet. Då skulle jag spatsera i trädgården och röka cigaretter med munstycke, kanske skulle jag till och med sitta i biblioteket och läsa en bok av Strindberg. Kanske det kanske.

Sopsorteingen i vårt kök. j trodde inte på mig när jag sa att jagbehövde städa. Jag messade över denna och några till. Hon sa inget mer sen. Notera att min Coach väska står på bordet. Den är köpt i USA. Man kan inte köpa Coach i Sverige. Det är den dyraste väska jag har och den ställer jag brevid soporna. Moget.


Nilssons äldsta och vår Lilla är påskkärringar. De fick ihop 40 kilo godis. Typ. Visst är Lilla lik mig? Och ändå har hon så många kompisar, lustigt det där.


Plura tagen på bar gärning i vår säng. Visst ser han livrädd ut? Visst ser han skamsen ut? Visst ser man i hans ögon att det här aldrig komemr att hända igen?


Jag skulle köpa gympadojjor till Stora utan att hon var med. Messade de här till henne men hon kunde inte ta emot mms. det borde jag ha vetat. Jag köpte dem ändå. Hon använder dom bara på gympan och knappt det.

Det var bilderna det. Som ni förstår är det inte så mycket ni missar.

Inga kommentarer: